2019. december 19., csütörtök

BAMBI-2019 STL fájlok

BAMBI-2019 STL FÁJLOK
A BAMBI-2019 gumimotoros és/vagy kondenzátoros táplálású, elektromos meghajtású, szabadonrepülő repülőgépmodell több 3D nyomtatással készülő alkatrészt is tartalmaz. Az alkatrészek alapanyaga lehet PLA, így a modell tönkremenetelekor keletkező hulladék környezetbarát módon lebomlik. Az alkatrészek nyomtatásakor alkalmazott beállítások vázlatosan:

Alapanyag : PLA 
Fúvókaméret : 0,4 mm
Rétegvastagság : 0,1 mm
Határolósíkok vastagsága : 0,8 mm
Kitöltés : 50%
Support : nincs 

Fájl: Bambi_futokerek.stl
A modell futóművének kereke, 2 darabra lesz szükséged. 
(14.) számú alkatrész.

Fájl: Bambi_futotarto_toltocsatlakozos.stl
A törzs alján lévő alam, ahová a futószárat rögzítjük. Kondenzátoros üzem esetén ide kerül rögzítésre a töltőcsatlakozó és a kapcsoló is. 1 db.-ra lesz szükséged.
(15.) számú alkatrész
Fájl: Bambi_szarnyborda.stl
FÁJL LETÖLTÉSE >>>
A modell szárnybordái is 3D nyomtatással készülnek. A nyomtatáskor készíteni kell 6 db. jobbos és 6 darab balos bordát, így összesen 12 darabot kell nyomtatni. A jobbos és balos verziót a szeletelőprogrammal (pl. CURA) tudod kialakítani.
(17.) számú alkatrész
Fájl: Bambi_legcsavar_agy.stl
FÁJL LETÖLTÉSE >>>
Ha nem gyári légcsavart használsz, akkor a magad épített légcsavarhoz tudod felhasználni ezt az alkatrészt. Egy modellhez egy darabot nyomtass, de mivel a légcsavar fogyóeszköz jobb ha többet készítessz.
(16.) számú alkatrész
Fájl: Motor_tuzfal_peremes.stl
FÁJL LETÖLTÉSE >>>
A kondenzátoros verzió tűzfala. Ebbe pontosan illeszkedik a kereskedelmi forgalomban kapható 1:5,33 áttételi viszonyú, 7x20 mm-es motorral Gear Box 716 720 820 Coreless CW Motor + Propeller Combo Set For RC Models DIY ) szerelt repülőmodell hajtómű. egy darabra lesz szükséged.
(18.) számú alkatrész
A rendelhető hajtómű motorral és légcsavarral.

Fájl: Gunther_kozdarab.stl
FÁJL LETÖLTÉSE >>>
A kondenzátoros hajtáshoz leginkább a módosított Günther légcsavar fele meg, de ennek agyfurata jóval nagyobb mint a hajtómű tengelyátmérője. Ezért szükség lesz erre a 3D nyomtatott közdarabra.
(19.) számú alkatrész

Surman Zsolt (SRY)
Gomba, 2019.12.19.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése